Gästebewertungen

9,6/10 130 Bewertungen
Sortieren nach:

Reviews

8,8/10
“Villa 92 en 94”
José wendeich | 5 Oktober 2021
Prima huisjes. Wel heel lastig dat er niet meteen zichtbaar gebruiksaanwijzingen lagen voor de apparatuur. Na lang zoeken gevonden.
Eigenlijk moet vermeld worden dat beneden douchen in het bad moet. Levensgevaarlijk voor ouderen. Welliswaar wel boven een mogelijkheid. Maar dan moet je wel de trap op. Huisje 94 was mooi ruim en mooi ingericht. Alleen erg jammer dat je daar maar heel even in de zon kunt zitten. Geen kapstok aanwezig in huisje 92. Snel opgelost door de klusjesman.heel aardige behulpzame man. Goede bedden. Op nummer 92 geen Tv op 1 - 2 -3 Wel de commerciële zenders. Batterijen voor verlichting boven aanrecht op. Wel snel vervangen.keuken uitrusting zeer ruim. Alles voldoende aanwezig en goede kwaliteit.
Der Park
10,0/10
Die Ferienwohnung
6,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
8,0/10
9,2/10
“altijd mooi(weer) in villapark Langweer”
Hans van Eijk | 28 September 2021
Wij boeken al 5 jaar, voor een periode van 3 weken ,een geschakelde villa.
Onze ervaring is dat de ligging ten opzichte van de grotere steden, Langweer en de vaarwegen nagenoeg perfect is.
De villa´s die wij hebben bezocht zijn ruim van opzet en veel buitenruimte zodat er altijd wel een plekje in de zon te vinden is.
Onze boot kan voor de deur liggen en dan blijft er nog genoeg ruimte over om een hengeltje uit te gooien
Onze kleinkinderen komen altijd een weekendje logeren en zijn altijd enorm enthousiast over het strandje en de speeltoestellen en natuurlijk over het ijsje eten in het dorp.
Der Park
8,0/10
Die Ferienwohnung
8,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Heerlijk genoten ”
Michel Ruiter | 25 September 2021
Heerlijke dag gehad in de sloep met een super lunch pakket. Komen zeker weer een keer terug.
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
8,8/10
“Leuk park!”
Carlijn | 24 September 2021
De locatie van het park is super! Je kan vanuit Langweer leuke plaatsjes bezoeken. Het park zelf is ook leuk. Veel huisjes hebben een eigen aanleg steiger. Personeel is erg vriendelijk. We hebben een boot gehuurd en werden heel vriendelijk geholpen. Het huisje waar wij verbleven was wel erg gedateerd en is m.i. aan renovatie toe. We hielden hier al rekening mee n.a.v de foto’s, maar in het echt viel het toch tegen. De prijs kwaliteit verhouding voor dit specifieke huisje (nr. 28) is naar mijn idee niet in verhouding. Ik weet zeker als je een huisje hebt dat wel gerenoveerd is, je een super leuke vakantie gaat hebben! Houd er verder rekening mee dat de prijs waarmee geadverteerd wordt niet de eind prijs is. Zodra je op boeken klikt wordt het huisje duurder. We dachten een huisje van €550 te boeken, maar kwamen uiteindelijk op rond de €800 uit.
Der Park
10,0/10
Die Ferienwohnung
4,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Super lekkere dag ”
HJ den Boer | 22 September 2021
Het was ook echt super weer voor een dagje op het water, maar verder ook de sloep was super geregeld! Vaart goed, snel geregeld en bij terugkomst in de haven werd deze weer netjes in ontvangst genomen. Prima geregeld dus!

Bedankt voor de leuke dag!
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
10,0/10
“Dagje Sloepen, al bijna een traditie.”
Willem-Jan Bakker | 19 September 2021
Het was weer prima verzorgd, dit keer hadden we zelfs koffie en oranjekoek mee voor onderweg, heerlijk!
Tot volgend seizoen Bauke en team!
Hartelijke groet,
Fam. Bakker uit Assen
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
10,0/10
“Dagje sloepvaren”
Boven | 16 September 2021
Het was fantastisch!!
Helaas bleef er een telefoon achter in de friese meren.
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
10,0/10
“Sloepenfeest”
Ulbe Noordenbos | 14 September 2021
Heerlijke dag gehad op een super gebruiksvriendelijke sloep
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
10,0/10
“Sloepenfeest”
Ulbe Noordenbos | 14 September 2021
Heerlijke dag gehad op een super gebruiksvriendelijke sloep
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 7.50 classic”
Richard gerritsen | 13 September 2021
Super sloep met alle gemakken voorzien koelkast en wc
Uitleg was perfect en aardige mensen
Mooie route gevaren we zeker nog meerdere keren hier een sloep huren
Hygiene
10,0/10
Die Schaluppe
10,0/10
Der Service
10,0/10